Vorige | Volgende
Verhuurd

Pieter Ghijsenlaan 14 AC* ZAANDAM, Zuiderhout

KANTOORRUIMTE MET INDUSTRIEEL KARAKTER!, Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

075-6141616

info@A2bedrijfsmakelaars.nl

Omschrijving

Stoere kantoorruimte (ca. 500 m²) met industrieel karakter gelegen tussen "Loods 5" en "METERS Zaandam" op het bedrijventerrein en winkelgebied 'Zuiderhout'. "METERS Zaandam" is een stoer industrieel Zaans monument dat volledig is gerenoveerd. Het betreft de voormalig Bruynzeelfabriek. O.a. Riviera Maison Outlet, Loods 5 Garage, Tuinmeubelland, Sanisale, Het Goed, Prénatal, Tegel MegaStore en LIV...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
500 m²

Omschrijving

Stoere kantoorruimte (ca. 500 m²) met industrieel karakter gelegen tussen "Loods 5" en "METERS Zaandam" op het bedrijventerrein en winkelgebied 'Zuiderhout'.

"METERS Zaandam" is een stoer industrieel Zaans monument dat volledig is gerenoveerd. Het betreft de voormalig Bruynzeelfabriek. O.a. Riviera Maison Outlet, Loods 5 Garage, Tuinmeubelland, Sanisale, Het Goed, Prénatal, Tegel MegaStore en LIV Outdoor hebben hier reeds hun winkeldeuren geopend.

Indeling:
De kantoorruimte is bereikbaar via een royale traverse die "Loods 5" met "METERS Zaandam" verbindt. De ruimte is voorzien van (basis)verlichting, gecoate betonvloer en afgewerkte wanden, elektrische voorzieningen, keuken, opslag/archiefruimte, toilet, etc.

Voorzieningen:
- toilet
- keuken
- basisverlichting (LED)
- gecoate betonvloer
- afgewerkte wanden
- elektrische voorzieningen (220 V, internet, telefoon)

Parkeren:
Voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Bijzonderheden:
- stoer industrieel Zaans monument
- goede bereikbaarheid
- winkelen in industrieel erfgoed

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie /waarborgsom.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid via de Provincialeweg en het openbaar vervoer (buslijn naar station Zaandam) is als uitstekend te kwalificeren. De snelwegen A7/A8 en de A10 "zijn binnen handbereik".

Locatiegegevens:
In het betreffende winkelgebied "Zuiderhout" met een omvang van ca. 73 hectare zijn publiekstrekkers gevestigd als Hornbach, Kwantum, de Vrijbuiter, Loods 5 alsmede diverse keukencentra, autodealer bedrijven en een food-strip met McDonalds en KFC. Kortom een hoogwaardig gebied dat een belangrijke bijdrage levert aan de economische vitaliteit van de regio.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
500 m²
In units vanaf
500 m²

Foto's

Kaart Pieter Ghijsenlaan 14 AC* ZAANDAM, Zuiderhout

naar Pieter Ghijsenlaan 14 AC* ZAANDAM, Zuiderhout
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand