Vorige | Volgende

De Corridor 5 a BREUKELEN

Prijs op aanvraag 

Neem contact met ons op

0297-231050

info@A2bedrijfsmakelaars.nl

Omschrijving

ZAKEN DOEN ZONDER DURE KANTOORRUIMTE? OP ZOEK NAAR EEN COMPLEET INGERICHTE FLEXIBELE WERKPLEK? TE HUUR kantoorruimte De Corridor 5a 3621 ZA Breukelen Het business centre Breukelen ligt aan een van de belangrijkste snelwegen van Nederland, de A2, en dat maakt dit gebouw een uitstekende locatie om lokale, nationale en internationale markten te bereiken. Het business centre, dat ten noordwesten van...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
1.000 m²

Omschrijving

ZAKEN DOEN ZONDER DURE KANTOORRUIMTE?
OP ZOEK NAAR EEN COMPLEET INGERICHTE FLEXIBELE WERKPLEK?


TE HUUR
kantoorruimte
De Corridor 5a
3621 ZA Breukelen

Het business centre Breukelen ligt aan een van de belangrijkste snelwegen van Nederland, de A2, en dat maakt dit gebouw een uitstekende locatie om lokale, nationale en internationale markten te bereiken. Het business centre, dat ten noordwesten van Utrecht ligt, is gevestigd in een modern gebouw met uitzicht op groenvoorzieningen dat goed zichtbaar is vanaf de snelweg, die Amsterdam met België verbindt. Het gebouw heeft heel diverse buren in sectoren variërend van financiële diensten, e-commerce tot callcenter-recruitment. Verder zijn aan deze drukke, zakelijke doorgangsweg bedrijven gevestigd die zich onder andere bezighouden met verpakkingsmateriaal, weginfrastructuur en beveiliging en er zit een Japanse hightech mijnbouwmultinational. Het business centre is uitstekend te bereiken voor forenzen: op loopafstand van station Breukelen met treinverbindingen naar Amsterdam en Utrecht. Overigens is de naam van de New Yorkse wijk Brooklyn afgeleid van het Nederlandse Breukelen.

Business Centre Breukelerwaard
• circa 1000 m² kantoorruimte, verhuur is mogelijk vanaf 6m².

Omschrijving kantoorruimte

Het totale vloeroppervlak bedraagt op de begane grond circa 1000 m² en is verdeeld over diverse ruimten. Representatieve kantoorruimte in een kantoorgebouw een moderne uitstraling met goede parkeerfaciliteiten.

De kantoorruimte biedt een royale welkomsthal. Alle kantoorruimten zijn voorzien van veel raampartijen waardoor er veel lichtinval aanwezig is. De kantoorruimte worden opgeleverd met scheidingswanden, vloerbedekking, bureaus, bureaustoelen verlichting bekabeling etc.

Er is een gefaciliteerd restaurant aanwezig waar u verse koffie, broodjes en soep kunt kopen tegen een kleine vergoeding.

Voorzieningen
- Volledig ingerichte business lounge
- Bemande receptie
- Meubilair
- Vloerbedekking voorzien van tapijt
- Pantry met onder en bovenkasten voorzien van een koffieapparaat, thee en soep.
- Toiletten
- Parkeerplaatsen op het buitenterrein
- GroenvoorzieningLevering van gas, water, elektra, de schoonmaak van alle ruimten, beveiliging en overige algemene leveringen en diensten zijn inbegrepen. Alleen voor gebruik van de ICT-aansluiting en het verbruik van telefonie en dataverkeer is een toeslag verschuldigd.

Huurtermijn
Tenminste 1 maand

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van Regus.

Aanvaarding
Per direct.


Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte,

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.000 m²
In units vanaf
6 m²
Perceel
1.000 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Foto's

Kaart De Corridor 5 a BREUKELEN

naar De Corridor 5 a BREUKELEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand